Nike Jordan Menns Jordan Utøvende Svart / Svart / Svart Uformell Sko 12 Menn Oss 8XIj0mrnn

B01ASTFI2C
Nike Jordan Menns Jordan Utøvende Svart / Svart / Svart Uformell Sko 12 Menn Oss
sko Nike Jordan Menns Jordan Utøvende Svart / Svart / Svart Uformell Sko 12 Menn Oss Nike Jordan Menns Jordan Utøvende Svart / Svart / Svart Uformell Sko 12 Menn Oss Nike Jordan Menns Jordan Utøvende Svart / Svart / Svart Uformell Sko 12 Menn Oss Nike Jordan Menns Jordan Utøvende Svart / Svart / Svart Uformell Sko 12 Menn Oss Nike Jordan Menns Jordan Utøvende Svart / Svart / Svart Uformell Sko 12 Menn Oss

Fyrstikkeske Regatta

Stor fyrstikkeske med 120 fyrstikker. For deg som liker ild!

Fra 11,00 kr

Fyrstikkeske Expert

Stor, rund fyrstikkeske som kan bestilles fra kun 1000 stykker.

Fra 12,10 kr

Fyrstikkeske Dexter

Oval fyrstikkeske som kan kjøpes fra 1000 stk.

Fra 12,20 kr

Fyrstikkeske Tent

Stor, trekantet fyrstikkeske.

Fra 12,80 kr

Fyrstikker med trykk

På tross av at fyrstikker har vært med i århundrer er de fortsatt den mest populære måten å lage ild på. Det er et produkt som mange mennesker benytter daglig og det er derfor ikke så merkelig at det også er et populært profilprodukt. Axon Profil tilbyr et brett sortiment av fyrstikkesker med trykk. Her finnes alt fra tradisjonelle firkantede modeller til mer originale former som for eksempel sylindre, kuber og pyramider. Vi tilbyr også kule modeller i virkelig snodige former, som for eksempel hus. De som bestiller fyrstikker av oss er oftest restauranter, hoteller og kafeer. De finnes dog mange andre typer foretak som bestiller fyrstikker med trykk. De er billige i innkjøp, har et smidig format og er nyttige for mottageren. Ofte utgjør det utmerket tilskudd til det øvrige sortimentet av profilprodukter. Det finnes også mange bra ideer om hvor man kan dele dem ut. Hoteller kan for eksempel legge igjen en eske fyrstikker med trykk i hvert hotellrom, samtidig som en restaurant kan plassere en eske fyrstikker på bardisken og la kundene ta med seg noen hjem. De er også perfekte å dele ut på messer og events og å ha på lunsjrommet eller i resepsjonen. Produktet passer alle typer mennesker og de fleste blir glade for å få dem.

Litt om fyrstikkens historie

Fyrstikken ble først benyttet på 1830-tallet og i begynnelsen ble den kalt fosforfyrstikken. Den var meget lett å tenne på og kunne dras mot nesten alle overflater og materialer for å tennes. Det skulle vise seg at det skapte problemer at den var så lett å tenne, så i 1844 bestemte en svensk oppfinner ved navn Gustaf Erik Pasch seg for å løse problemet. Pasch oppfant da sikkerhetsfyrstikken. Det var en ny type fyrstikk som kun ville tennes om den ble strøket mot den fosfor-bekledde utsiden på den nyoppfunnede fyrstikkesken. Denne nye typen fyrstikk revolusjonerte brannsikkerheten og ble en stor suksess verden over.

Tips i valget av fyrstikkeske

Axon Profil tilbyr et meget stort sortiment av fyrstikkesker med trykk. Å velge modell kan derfor noen ganger være litt vanskelig. Fyrstikkesker finnes både som esker og som bøker. Bøkene har fordelen at de tar mindre plass i for eksempel en lomme, men eskene er litt billigere i innkjøpspris. Fyrstikkbøkene rommer også normalt sett færre fyrstikker enn en fyrstikkeske. En eske er normalt foretrukket om man ikke tror mottakerne vil oppbevare dem i lommen. Mange nattklubber velger derfor heller en bok enn en eske. Esken er dog storselgeren i denne sammenhengen. Fyrstikkesken finnes ikke bare i firkantet form, men også i mange andre former. Pyramideformede fyrstikkesker er et eksempel. Det er en form som vekker litt mer oppmerksomhet, samtidig som prisen bare er ubetydelig høyere enn for en normal firkantet form. Vi tilbyr også et antall spesialmodeller, for eksempel fyrstikkesker kombinert med tannpirkere. Denne modellen egner seg spesielt godt for restauranter.

Slik designes en fyrstikkeske

Fyrstikkeskene designes helt etter dine ønsker. Du bestemmer over både fronten og baksiden, som gjør at du har masse plass til din logo, slogans, kontaktinformasjon, info om åpningstider og annen informasjon. De fleste fyrstikkesker trykkes normalt etter Pantoneskalaen, men ved behov kan de også trykkes med CMYK. Du kan dermed også trykke fotografier og avanserte motiver om du så ønsker. Her finnes altså alle muligheter til å skape et virkelig unikt profilprodukt. Til hvert produkt finnes det en trykkmal som du kan laste ned og benytte når du lager ditt design. I trykkmalen legger du inn logoer, tekster, fotografier og andre designelementer. Trenger du hjelp bistår vi deg gjerne! Når du har sendt materialet til oss vil vi alltid sende deg en digital korrektur for din godkjenning. Du har dermed alltid mulighet til å korrigere eventuelle feil før fyrstikkeskene går i trykken. Når det gjelder fargen på tuppen av fyrstikkene finnes det et antall standardfarger å velge mellom. Noen eksempler på farger som vil tilbyr er rød, oransje, gul, hvit, svart, grå, lilla, lyseblå, rosa og brun. Har du for eksempel en rosa logo kan du velge rosa tupper. Har du en grønn logo kan du velge en grønn tupp. Du kan også bare velge en farge som stikker seg ut og gir din logo en ekstra touch. Muligheten til en unik farge på tuppen av fyrstikken gjør at produktet oppleves veldesignet og helt tilpasset ditt foretak. Dette skaper en eksklusiv følelse rundt både produktet i seg selv, og ditt firma.

Går fyrstikker ut på dato?

Noen ganger får vi spørsmål om fyrstikker kan lagres. Svaret er at så lenge de lagres tørt kan de i prinsippet lagres så lenge man vil. Fyrstikker med trykk er et slikt profilprodukt der prisen går veldig ned når man går opp i kvantitet. Med tanke på at holdbarheten er nesten uendelig behøver man ikke være redd for å kjøpe inn litt flere enn man beregner å benytte det neste halve året eller år. Det er en stor fordel og enda en grunn til at fyrstikkesker med trykk er så populære som profilprodukt. Vil man dog bare kjøpe en mindre mengde har vi visse utvalgte modeller man kan kjøpe i små kvantiteter. Disse modeller digitaltrykkes normalt, som gjør at du kan fritt velge bilder og mange farger i ditt design. En annen fordel med de digital-trykte fyrstikkeskene er at de har kort leveransetid. Perfekt hvis du har dårlig tid altså!

Vi hjelper deg gjerne

Om du synes det er vanskelig å bestemme deg for hvilken fyrstikkeske du skal velge så hjelper vi deg gjerne. Vi våger å påstå at vi vet en hel del om fyrstikkesker med trykk. Det er nemlig en av Axon Profil sine mest populære produkter og har lenge vært en virkelig storselger. Vi selger et meget stort antall fyrstikker med trykk hvert eneste år. Vi hjelper deg å finne den rette modellen og bistår deg også gjerne å skape et skisseforslag. Gi oss bare informasjonen om omtrentlig hva du ønsker og hvordan du vil at fyrstikkesken skal se ut, så vil vi sende deg et skisseforslag og gi deg et tilbud. Er det så at du vil ha en prøve av produktet før du bestemmer deg order vi selvfølgelig det også. Kontakt oss i dag, vi finnes her for å hjelpe deg!

Du lurer kanskje også på?

Peistenner

Peistennere i ulike størrelser med eget trykk

Latasa Kvinners Snøring Plattform Oxford Sko Svart

Rimelige lightere med eget trykk.

Behøver du hjelp?

Ring 23 12 05 76 Så hjelper vi deg

Flere kontaktopplysninger

Fri frakt

Hos oss er alltid frakten kostnadsfri

Promo Finder

Finn det riktige produktet raskt og enkelt

Den siste oppgaven som ligger inn under prosjekteringen er å velge materialer som sikrer at funksjonskravene blir oppfylt. Det er for eksempel ulike materialer for isolering og vindtetting av et bygg, men ikke alle vil føre til at funksjonskravene i TEK10 ellerkontrakten blir oppfylt. Da er det prosjekterendes ansvar å bestemme hvilke materialer som skal brukes.

Oppsummert kan vi si at det er prosjekterende som skal treffe alle valg med tanke på metode og materialer. Dersom valgene ikke fremgår av prosjekteringen, må utførende etterspørre valgene.

I praksis ser vi ofte at byggherrene beskriver og tegner noe av arbeidet og kanskje velger noen materialer, selvom det er avtalt at en konsulent eller entreprenøren skal ha ansvaret for å prosjektere arbeidet. Det betyr at byggherre selv utfører deler av prosjekteringen og med det får ansvar for egen prosjektering. Alle Norsk Standard kontrakter har regler som regulerer situasjonen hvor deler av prosjekteringen blir utført av den part som ikke har hovedansvaret for prosjekteringen. Rettslig sett er det med andre ord ikke et proslem med delt ansvar for prosjekteringen.

Vi ser ogsåtilfeller der også utførende blir bedt om-, eller av eget tiltaktreffer valg vedrørende metode og materialer og på den måten blir ansvarlig for deler av prosjekteringen. Rettslig sett kan da både byggherren, prosjekterende og entreprenøren få ansvar for hver sin del av prosjekteringen. En slik situasjon kan fort føre til uklare grensesnitt og gjøre det vanskelig å finne ut hvem av partene som kan holdes ansvarlig dersom resultatet ikke fungerer som forventet.

Før du signerer en kontrakt hvor du tar på det ansvaret for å prosjektere arbeidet, må du altså være bevisst på at du tar på det ansvaret for å sørge for at de 5 nevnte oppgaver blir løst på en forsvarlig og dokumentert måte.

Bent S. Kvermeadvokat

Supra Kvinners Skytop Sneaker Rød Lerret

Vi bistår klienter over hele landet.

Vår entrepriseavdeling bistår mellomstore utbyggere, entreprenører, konsulenter, håndverkere og byggherrer. Trenger du kompetanse innen kontrakter, totalentreprise, utførelsesentreprise, offentlige eller private anskaffelser? Vi hjelper deg!

Våre advokater

Våre advokater har lang og inngående erfaring med entreprise. Få oversikt over hvilke fagområder vi jobber med.

Vi har mange dyktige advokater innen entreprise. Se oversikten over alle våre advokater her .

Registrer en konto gratis

Og se dine medaljer og diplomer i troféskapet!

Brukernavn: Kun bokstaver og tall Passord: Vennligst skriv inn passordet på nytt:

Brukernavn: Passord: Vennligst skriv inn passordet på nytt:

Steg 1a er å bli kjent med tabellen, deretter å se, lese høyt og gjenta. Hvis du tror at du kan huske dem, er det på tide å teste kunnskapen din i steg 1b.

Skriv inn svarene dine. Når du har skrevet inn alle svarene, klikker du på «Sjekk» for å se om du har klart å svare alt rett! Hvis du har svart riktig på alle oppgavene, kan du øve på 3-gangen i tilfeldig rekkefølge.

Øv på 3-gangen i tilfeldig rekkefølge. Skriv inn alle svarene og trykk på «Sjekk» for å se hvor mange riktige svar du fikk.

Prøv å svare riktig på alle 15 spørsmålene!

00 : 20

Svar riktig på alle 20 spørsmålene for å få diplom!

Disse spillene gjør det mulig å gjenta spørsmålene og forbedre 3-gangelæren. Kos deg med 3-gangespillene!

Prøv så raskt som mulig å finne matchende spørsmål og svar!

Her kan du øve på 3-gangen. Du kan øve på tabellene på flere forskjellige måter. Du kan begynne med å øve på tabellen i riktig rekkefølge, men når du begynner å få taket på det kan du gjøre det vanskeligere ved å øve på regnestykkene i tilfeldig rekkefølge. I tillegg kan du øve på tabellene på tid ved hjelp av hastighetstesten. Hvis du vil ha muligheten til å øve når du vil, kan du skrive ut oppgavearket for 3-gangen og bruke det.

Klikk på oppgavearket for å se det i et større format. I oppgavearket for 3-gangen kan du velge mellom tre oppgavetyper. I den første oppgaven skal du trekke en linje fra regnestykket til det riktige svaret. I den andre oppgaven skal du skrive inn tallet som mangler for å gjøre regnestykket komplett. I den tredje oppgaven skal du løse regnestykkene som er satt opp i tilfeldig rekkefølge.

Her kan du øve på 3-gangen ved å skrive inn alle svarene og sjekke hvor mange riktige svar du fikk. Du kan øve på tabellene på flere forskjellige måter. Du er nå på siden hvor du kan øve på regnestykkene i 6-gangen i rekkefølge. Når du har lært deg tabellen i riktig rekkefølge kan du prøve tilfeldig rekkefølge i stedet. Du kan øve på gangetabellene på datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon. Denne tabellen lærer du i 4. klasse.

© Copyright 2018 Gangetabellen.net - Ansvarsfraskrivelse og personvernerklæring - Om oss

2014 © Hertervig Forlag - Webredaktør [email protected] - Forbehold om skrivefeil Design og utvikling av Hjelseth Computers